Cégünkről

Az A1-SPED Nemzetközi Szállítmányozó és Szolgáltató Kft. évtizedes szakmai tapasztalatokra alapozva 2011-ben alakult. Fő tevékenységi körünk a belföldi és nemzetközi szállítmányozás. Keresve emellett a még szélesebb körű együttműködési lehetőségeket, partnereink részére profiljuktól függően további szolgáltatásokkal - mint kereskedelmi kapcsolatok építése (hosszabb távú együttműködés esetén), szaktanácsadással - állunk rendelkezésükre, ezáltal is növelve versenyképességüket.
 
Tudjuk, hogy Megbízóink sikeressége cégünk működésének is feltétele. Megrendelőink szükségleteihez alkalmazkodunk, de mindezt úgy, hogy jobbítási javaslatainkat, észrevételeinket megosztjuk a szolgáltatásunkat igénylőkkel. Egy szállítási feladat, ajánlatkérés esetén, több lehetőséget is kínálunk megrendelőink részre, hogy a számukra legfontosabb tényezőt figyelembe véve választhassák ki a legmegfelelőbb szállítási megoldást, amelyet mi külön figyelemmel megszervezünk és lekövetünk.
 
Az elvárásokhoz alkalmazkodva kínálunk rugalmas, pontos és kedvező költségeken megoldásokat, bárhol is van az Önök cégének telephelye, székhelye. Minden megrendelést úgy végzünk el, hogy Partnereink hitelét a szállításból, szállítmányozásból adódható problémák ne rontsák, tehát mindent megteszünk azért, hogy kifogástalanul teljesítsük a megbízásokat. Számunkra minden Partner egyazon szolgáltatási minőséget kap, az is, aki éves szinten 1-2 megrendeléssel keres fel bennünket, és az is, aki heti 1-2 megrendeléssel bízza meg cégünket. Számunkra minden megbízó (magánszemélyek, kisvállalkozások, középvállalkozások és multinacionális vállalatok) egyaránt fontos, hiszen –
"Közös az utunk!"-”On our common way!”
 
           
 
 
Elérhetőségeink
a1s_table.jpgA1-SPED Nemzetközi Szállítmányozó és Szolgáltató Kft.
 
Székhely, számlázási cím: H-8200 VESZPRÉM,replika franck muller Vécsey K. u. 7. 2/19.
Iroda, postázási cím: H-8200 Veszprém, Radnóti tér 1. fszt.103
 
Tel., fax: +36 88/610-428
Mobil:     +36 30/3663-007
Adószám: 23735033-2-19
Készítette: