Minőségpolitika - ISO - Tanúsítványok
ISO 9001:2015 TANÚSÍTVÁNY és DIGITÁLISAN FELKÉSZÜLT VÁLLALKOZÁS Minősítés

Az A1-SPED Kft. sikeres, gazdaságilag eredményes működéséhez, a piaci pozíciójának megőrzéséhez új piacok megszerzéséhez elengedhetetlen, hogy szolgáltatásaink minősége folyamatosan megfeleljen a megrendelők által meghatározott és elvárt követelményeknek.

Társaságunk ezért olyan hatékony minőségirányítási rendszert kívánt bevezetni és működtetni, amely garantálja szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét.

Munkánkat áthatja az a törekvés, hogy vevőink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk és hosszú távú, bizalmi kapcsolatokat építsünk ki mindazokkal a beszállítókkal, amelyek azonosulnak vállalkozásunk minőségi célkitűzéseivel.

A társaság vezetése fontos feladatának tekinti dolgozói szakmai fejlődését, számukra a biztos munkalehetőség fenntartását, ezáltal ösztönözve jövőképüket a vállalkozásban, magánéletükben. Elvárjuk, hogy minden munkatársunk személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a cég sikeréhez.

Ennek érdekében az MSZ EN ISO 9001:2008 szabvány követelményeinek megfelelő hatékony minőségirányítási rendszer bevezetésére került sor 2014 augusztusában. 2017 augusztusában felülvizsgálaton, megújító auditon az irányítási rendszerünk működése megfelelt az ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek.
Mind ezen elvekkel és azok gyakorlataival végezve tevékenységünket reméljük, minél több megrendelő válik állandó partnerré az A1-SPED Kft. számára, hiszen:
”Közös az utunk!” - "On our common way!"
 
 
2016. november 8.-án Balatonfüreden társaságunk "A MODERN VÁLLALKOZÁSOK PROGRAMJA" keretében átvehette dr. Parragh Lászlótól, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökétől a
"DIGITÁLISAN FELKÉSZÜLT VÁLLALKOZÁS Minősítést"!
Számunkra ez a tanúsítvány egy visszaigazolás arra, hogy cégünk a kor informatikai, digitális elvárásaival, - lehetőségeinkhez mérten - lépést tud tartani!
 

 
Elérhetőségeink
a1s_table.jpgA1-SPED Nemzetközi Szállítmányozó és Szolgáltató Kft.
 
Székhely, számlázási cím: H-8200 VESZPRÉM,replika franck muller Vécsey K. u. 7. 2/19.
Iroda, postázási cím: H-8200 Veszprém, Radnóti tér 1. fszt.103
 
Tel., fax: +36 88/610-428
Mobil:     +36 30/3663-007
Adószám: 23735033-2-19
Készítette: