Társadalmi szerepvállalás


Társadalmi szerepvállalásunk nem valósulhatna meg az A1-Sped Kft. szolgáltatásaira igényt tartó, velünk évek óta partneri kapcsolatban álló Megrendelőink megbízásai nélkül. Feléjük köszönetet mondunk hiszen ezáltal válik lehetővé a segélyszervezetek, egyesületek, alapítványok támogatása.


Az A1-Sped Kft. a társadalmi szerepvállalás során NEM MŰKÖDÉS CÉLÚ, hanem CÉLZOTT TÁMOGATÁSOKAT AD, konkrét projektekre, amelyek ellenőrizhetően meg is valósulnak!


Társaságunk 2017. decemberében csatlakozott a veszprémi Hollywoodoo együttes kezdeményezéséhez, a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány támogatására, irányuló adományozáshoz. Így 2015 után ismét segíthettük az alapítványt.
 
    


Több éve szervezünk segélyszállítmányokat a német Csilla Von Boeselager Stiftung Osteurope Hilfe segélyszervezetnek.
2017. június 2.-án fogadtuk egy rendezvény keretein belül a német szervezet képviseletében megjelenő Dr. Elisabeth Fessl De Alemany asszonyt és önkénteseit, valamint az adományokat fogadott magyarországi segélyszervezetek, szociális intézmények képviselőit.
A találkozó célja volt, hogy a szervezetek képviseletében megjelent személyek (segélyek elosztásáért felelősök, önkéntesek) megismerhessék azon magyarországi alapítványok, intézmények képviselőit, akik adományokat fogadhattak a német alapítványtól.
A találkozó elősegítette és erősítette az eddig kialakult szakmai kapcsolatokat, ezáltal még eredményesebb, szélesebb körben, célzott adományozást, segélyek elosztását fog lehetővé tenni a jövőben.
 
 

caritas_logo.jpgVállalkozásunk több segélyszervezettel áll kapcsolatban.
Kiemelten az országos KATOLIKUS KARITÁSZ és a VESZPRÉM FŐEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZ szakmai partnerei és támogatói vagyunk, így segítve áldozatos munkájukat. 2012 óta támogatjuk programjaikat és dolgozunk közösen.
 
 
 
 
  
Katolikus_Karitasz.JPG
 
 
 
 
 

A német CSILLA VON BOESELAGER STIFTUNG OSTEUROPE HILFE EV. segélyszervezet által gyűjtőtt adományok Magyaroszágra, Szerbia és Románia magyar lakta településeire történő eljuttatásában, segélyszállítmányok megszervezésében veszünk részt.

 
 

 
2015-ben társaságunk támogatta a BÉBI KORASZÜLÖTT MENTŐ ALAPÍTVÁNY-t, ezáltal a Veszprém megyei beteg újszülöttek és koraszülöttek mentését, gyógyítását.
 
 
 
 
 

 
Elérhetőségeink
a1s_table.jpgA1-SPED Nemzetközi Szállítmányozó és Szolgáltató Kft.
 
Székhely, számlázási cím: H-8200 VESZPRÉM, Vécsey K. u. 7. 2/19.
Iroda, postázási cím: H-8200 Veszprém, Radnóti tér 1. fszt.103
 
Tel., fax: +36 88/610-428
Mobil:     +36 30/3663-007
Adószám: 23735033-2-19
 
Készítette: